2012. október 20., szombat

Nagyfiú


A hetünk, szokásos rohanással telt, de a várva várt hosszúhétvége itt van!! Persze tervezünk ide-oda kisebb kirándulásokat, de részemről valami laza, reggel sokáig alvós, nyugisan reggelizős hétvégét tervezek. Jó a mai napot kivéve (Bence ötkor kelt) én kilencre mentem Gödöllőre, de sebaj, van még három reggelem. L
Szóval a héten történtek, igazán büszke anyukává tettek. Az óvodából minden nap, Bence dicsérettel jött ki. Jó-jó, a hét elején volt egy kis icike-picike, ejnye-bejnye Bence, Ági néni részéről, de igazából minden a legnagyobb rendben telt.
Az történt ugyanis, hogy Máté és Bence (most ő a leg) ugye, mint barátok, egymás mellet alszanak délután. És hát milyen szuper egymást böködni, piszkálni, nehogy már aludni keljen. Na. Ági néni ezt, rövid úton megoldotta, egy gyors szétfektetéssel, így Bence a kislányok mellé került. Hozzáteszem, hogy Bence ezt igen, igen nehezményezi, de talán ennek hatására, avanzsált angyalkává.

Pénteken, Péter ment Bencéért és Ági néni (2. óvónő) azzal a hírrel fogadta, hogy Bence lett a mai napon, a csoport legjobbja. Vagyis, mindent megevett, még repetázott is, elpakolt maga után, szépen aludt, és a sorakozónál, az első volt. Nem tudtuk, hogy van ilyen kitüntető szerep, mindenesetre nagyon büszkék voltunk mindketten. Ráadásul, a jutalom az volt, hogy Bence hintázhatott elsőként, teljesen egyedül!!!!, az udvaron. (Szépen hajtja is már magát, a nagyok hintáján) Persze ez azért fontos, mert folyton azt hallgatom, hogy nem tudott hintázni, mert… ez meg az. Megy az árulkodás rendesen.... LJ

Szóval, tényleg szuper az ovi, Bence szereti, s csak remélem, hogy marad ez már így. Szerencsére, a kezdeti nehézségeken túl vagyunk, ezerrel megy az önállóságra tanítás, ami gondolom az óvónőknek ad egy kis „könnyebbséget”, de őszintén szólva én egyáltalán nem bánom. Mára már az sem jelent gondot, hogy a cumit, egyáltalán nem viheti be az oviba, pedig mennyit aggódtam, hogy hogyan alszik el délután nélküle. A teljes leszokáshoz, biztosan kell még majd egy két kört futnom Bencével, de most még szüksége van rá, megnyugtatja, pihenteti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése