2012. szeptember 30., vasárnap

Ez+Az


A hetünk nagyon sűrűre sikeredett. Bence hétóra előtt már az oviban volt, és nagymama ment érte. Így igazából, csak a vacsoránál találkoztunk. Persze fürdés, egy rövid mese és nagyfiú részéről alvás. Sajnos a torna is kimaradt egyszer, de cserébe, a nagyinak nagyon sok szép jót meséltek az óvó nénik. Ami a legnagyobb hír, hogy Bence többször repetázott és mindig befalta az ebédet!! A héten elkezdődött az óvodában, a református hitoktatás. A csoportból négyen járnak és persze, hogy Áronka, Ádám, Patrik és Bence. A négy cimbora. J Mivel mi annyira nem vagyunk vallásosak, kíváncsian várom, hogy Bencének hogyan fog tetszeni. Eddig nem eresztette bő lére a mondandóját ezzel kapcsolatban.

Apropó, bő lé. Múlt héten, egy másik óvó néni vigyázott Bencére, az ügyeletben, du.. (azt hiszem a kiscsoportosok óvó nénije) Rengeteget beszélgetet Bencével –már csak ő volt egyedül az ügyeletes csoportban- és teljesen el volt „ájulva”, hogy mennyire könnyen és szépen beszél Bence. Azt monda, rendkívül kommunikatív, és igen fejlett a szókincse!!! Egyébként tényleg, minden nehézség és gátlás nélkül kommunikál felnőttekkel.
Szóval tényleg nagyon büszke vagyok rá, nem hiába az a rengeteg mese és vers.

 
A hétvégét, próbáljuk minél inkább együtt tölteni, pótolván a kiesett hétköznap délutánokat. Volt együtt főzés, közlekedési park a ligetben és Bence felfedezte a gödöllői Egyetem tantermeit.

És a beszédes képsorok:
 



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése