2013. február 20., szerda

Szülinapos :)



Bence tortája, Pollitól

Bencének ma volt a szülinapja. J Ma négy éve, hogy császárral, reggel 8 és 9 között született. J Emlékszem, nagy hó esett azon a napon mikor a kórházból mentünk hazafelé. A mai nap, szöges ellentéteként hét ágra sütött a nap, de azért hideg volt. Rettentően gyorsan telik az idő, szinte észrevétlenül elsuhant ez az pár év.
A szüli napozást a hétvégén már Veszprémben megkezdtük, hiszen sajnos csak ritkán tudunk hazajutni. Bence nagy örömére a kereszt apjától, egy „londoni” tortát kapott, amit a volt osztály társa és barátja készített Bence számára, természetesen piros emeletes busszal. J  Ezen kívül, kapott egy szuper bringát, amit a veszprémi hó ellenére, azonnal ki kellett próbálnia. J
Tulajdonképpen nem is szülinapról, hanem szüli hétről beszélhetünk, hiszen az igazi napja ma van a születésének, így hát ma folytattuk az ünneplést. Természetes ünnepi ( ha-ha ) vacsival, Bence kedvenc ételét készítettem, Bolognai spagettit. Mondtam, hogy ha-ha.. J Nem kellet a vacsi miatt szabit kivennem. J Másik nagymamával, a mostani hétvégén étterembe megyünk a maratoni szülinap zárásaként. Természetesen Bence kedvencébe, ahol gondolom a szokásos Bolognai spagettiét fogja rendelni a pincér nénitől, és így talán letudjuk egy hónapra a Bolognai.
Ma reggel a védő nőnél kezdtünk, már korán reggel. A nagyfiú, 114 cm és fogyott egy ici-picit, így ruhástól volt 17 kg. Egy, két betűt ejt még nem megfelelően ( R és a H), de van még időnk bepótolni, jövő ilyen korig. Ami kissé aggaszt az pedig a rajzolása, illetve, hogy egyáltalán nem szeret rajzolni, színezni. Nézegettem az óvodás társainak a rajzait, színezéseiket és hát szerintem azért van mit pótoljunk.
Egyébként ma ” parti „ – Bence duma - volt az óvodában. Bence egy nagy Bogyó és Babóca tortát vitt, mindenki örömére. Ági nénitől is kapott ajándékot, egy kicsi csacsit, amit találóan Kicsi Csacsinak nevezett el és ma éjszaka már be is költözött az ágyába, Trudi mókusával egyetemben. J Hát így telt a szülinapozás.


 

4 megjegyzés:

  1. Boldog szülinapot! nagyon szép tortája volt! :)

    VálaszTörlés
  2. Boldogat neki! Tegnap lemaradtam róla. Nade az a torta! Csúúúcs!

    VálaszTörlés
  3. Köszi, nektek! Átadtam neki a jókívánságokat! :)

    VálaszTörlés